Storm!

Idag när vi kom till jobbet så fick vi höra att det förmodligen skulle bli regn och dessutom var det tornadovarning. Ju mer klockan blev, desto mörkare blev det ute, och fler och fler började prata om tornados och vilket oväder det kunde bli. Jag började bli lite nervös..på Sandvik har dom trots allt skyddsrum i fall det skulle komma tornados och larm som går på om någon närmar sig, men vi skulle ju ut i stormen och hem till hotellet. Strax innan vi slutade så började det självklart regna, eller regna.. det öste! Vi stod och väntade innanför dörren ett tag för att vänta på att det skulle ge sig, men det vägrade det att göra så vi tog mod till oss, öppnade dörren och sprang de ca 30 meterna till bilen. Väl inne i bilen rann det av oss, har aldrig varit med om värre regn. Man såg knappt vägen, det var stora pölar överallt och  blixtrarna lyste upp himlen om och om igen. Det var riktigt läskigt! Men vi överlevde och det kom ingen tornado som tur var.

Igår var vi hemma hos familjen Black på en riktig amerikansk lunch, vi spelade dessutom sånt här dansspel på wii och pratade en massa med Ariel. Det kommer förmodligen upp några fina dansbilder senare! (;

I morgon ska vi möta upp Ariel för att äta frukost och efter det ska vi följa med henne till High School, det ska bli grymt kul att se. Och dessutom får vi börja jobbet lite senare, mums (:

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Storm!

  1. Mamma Grannas skriver:

    Jag längtar efter dig <3<3

Lämna en kommentar